Gradsko izborno povjerenstvo, na čelu sa Sandom Jakus, objavilo je službene rezultate izbora za vijeća mjesnih odbora, koji su potvrdili neslužbene rezultate, prema kojima je HDZ u koaliciji s HSS-om dobio 64 mandata, a HSP pet mandata.

Opširnije...

ZA SADA BEZ OSTALIH PRIMJEDBI
U devet kaštelanskih mjesnih odbora, jutros od 7 sati otvoreno je 21 biračko mjesto na kojima građani svojim glasovima biraju nove članove vijeća mjesnih odbora, na ukupno 12 kandidacijskih lista.

Opširnije...

VIJEĆA MJESNIH ODBORA
Večeras, u petak u 24 sata, službeno završava  izborna promidžba kandidata za vijeća mjesnih odbora u Kaštelima i na snagu stupa izborna šutnja, koja traje do nedjelje u 19 sati, kada se zatvore birališta u kaštelanskim mjesnim odborima.

Opširnije...

PREMA ADRESI STANOVANJA
Građani Kaštela na izborima za vijeća mjesnih odbora, koji će se održati 23. rujna, svoj glas će dati nekoj od kandidacijskih lista na 21 biračkom mjestu u svih devet mjesnih odbora.

Opširnije...

IZBORI ZA VIJEĆA MJESNIH ODBORA
Nakon što su SDP-ovci odlučili bojkotirati ove izbore za vijeća mjesnih odbora, ostale političke stranke, nezavisna lista Josipa Berketa kao i drugi nezavisni kandidati očito nisu zainteresirani, mali broj lista koje će sudjelovati na skorim izborima za vijeća mjesnih odbora u Kaštelima, bio je i očekivan.

Opširnije...

TEK 12 LISTA ZA DEVET MJESNIH ODBORA
Gradsko izborno povjerenstvo do zakonskog roka zaprimilo je 12 kandidacijskih lista koje će 23. rujna sudjelovati na izborima za vijeća mjesnih odbora u Kaštelima.

Opširnije...

PREMA NAJAVAMA NIKAD MANJE LISTA
Danas, u četvrtak 6. rujna, točno u ponoć, istječe rok za predaju kandidacijskih lista za izbor članova vijeća mjesnih odbora u Kaštelima, a izbori će se održati u nedjelju, 23. rujna.

Opširnije...

Gradsko vijeće Grada Kaštela na temelju članka 5. Odluke izboru članova Vijeća mjesnih odbora na području Grada Kaštela donijelo je Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Kaštela.

Opširnije...