hren

DIONICA MAGISTRALE ZATVORENA JE DO 17 SATI
Gužve koje se povremeno stvaraju na staroj Kaštelanskoj cesti zbog zatvaranja dijela magistrale od Kaštel Štafilića do Kaštel Starog zbog radova na pješačkom nathodniku, ovog jutra rezultirale su lakšom prometnom nezgodom na križanju Ulice Bana Jelačića i Ceste dr. Franje Tuđmana u Starom.

Srećom u sudaru dvaju osobnih vozila, koji se dogodio oko 9.45 sati, zabilježena je samo materijalna šteta te nitko od sudionika nije zatražio liječničku pomoć, doznajemo od glasnogovornice PU Splitsko-dalmatinske Željke Radošević.

Kako bi se smanjile gužve na Cesti dr. Franje Tuđmana, na koju je privremeno od jutros u 7 sati preusmjeren sav promet s magistrale između Štafilića i Starog, na tom dijelu ceste isključeni su i semafori, pa je nedovoljan oprez vjerojatno i uzrokovalo ovu prometnu nesreću.

Hrvatske ceste, naime, danas su nastavile s radovima na  pješačkom nathodniku u Starom zbog čega je privremeno do 17 sati za sav promet zatvorena državna cesta D8 od čvora Kaštel Štafilić do čvora Kaštel Stari, a obilazni pravac između navedenih čvorova je upravo Ulicom Bana Jelačića.

Stoga i mi ovim putem pozivamo sve vozače na dodatni oprez te strpljenje ukoliko prometuju na ovom dijelu Kaštela.

Foto: Denis Meštrović


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij