carevo novo ruho mala

PREDSTAVE U KAŠTEL MALOM
Najmlađi Kaštelani ovog su četvrtka ujutro ponovo ispunili sva mjesta u kinu Sv. Juraj u Kaštel Sućurcu, a razlog tome bila je predstava „Carevo novo ruho“ u izvedbu glumaca Gradskog kazališta mladih iz Splita, koja se odigrala u sklopu programa ovogodišnjeg Kaštel Malog.

Kao što su popunili dvoranu sućuračkog kina, mladi Kaštelani popunit će ovog petka i prostor Kulturnog centra u Kaštel Lukšiću, gdje će se, s početkom u 16 sati, također u sklopu programa Kaštel Malog, odigrati predstava „Dalmatinko“ Kaštelanskog kazališta.

Da će sve biti puno, tvrdnja je koja je proizašla iz činjenice da su sva mjesta već rezervirana i svi koji su ovom prilikom željeli pogledati predstavu koja kroz pjesmu i ples govori o prijateljstvu, a mjesto do sada nisu rezervirali, za to će morati pričekati neku novu prigodu.

Ipak spomenimo da je „Dalmatinko“ rađen prema tekstu Roberta Marića, a u režiji Justine Vojaković-Flinger. Originalnu glazbu potpisuje Mario Čuljak, scenografiju Class 69, a za oblikovanje svjetla i tehniku zaduženi su Ivana Jukić i Siniša Parić.

U nastavku predstava „Carevo novo ruho“ na fotografijama Jakova Sučića.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno