topplin1

Rad tvrtke TOP-PLIN, ovlaštenog Ininog partnera, specijalizirane za dostavu i montažu plina za domaćinstva, ugostiteljstvo i tvrtke na području Kaštela, Trogira i Solina, brojni klijenti do sada su ocijenili vrhunskim ocjenama, a najsretnije od dosadašnjih ili budućih klijenata, u TOP-PLINU odlučili su, ususret predstojećim blagdanima,  nagraditi prigodnim Ina poklon karticama.

Opširnije...

skejo

NAJSRETNIJEM ČITATELJU JANJE NA POKLON
Mesnica Skejo, sinonim za ponudu kvalitetnog i svježeg domaćeg mesa, ovog četvrtka 25. studenog, u Kaštel Štafiliću, na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 813b, otvora novu mesnicu, čime će biti bliže svim građanima na samom zapadu Kaštela, ali i šire.

Opširnije...

mesnica davor mala

Šest mjeseci nakon što su širom otvorili svoja vrata brojnim kupcima, kojima su iz dana u dan osiguravali kvalitetno svježe meso i mesne prerađevine, iz mesnice „Davor“ u Kaštel Štafiliću stigla je obavijest o prestanku rada na toj lokaciji.

Opširnije...

tommy dlan

Tommy, maloprodajni tržišni lider na jadranskoj obali i jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, u svoju ponudu uvodi i novi prodajni kanal – online prodaju.

Opširnije...

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada