hren

U Sarajevu je održano WAKO svjetsko prvenstvo u kickboxingu u disciplinama K-1, low kick i kick light. Hrvatska reprezentacija osvojila je treće mjesto u ukupnom poretku s osvojene tri zlatne, pet srebrnih i četiri brončane medalje. Među petero finalista koji su na kraju osvojili srebro bio je i član Kickboxing kluba „Uni-Rent“ Kaštela Luka Žuljević.

Tim povodom predstavnici Grada Kaštela organizirali su prijem za ovog mladog uspješnoj sportaša i čestitali mu na osvojenoj medalji.

- Ponosni smo što u Kaštelima ima veliki broj sjajnih sportaša iz različitih sportova koji diljem svijeta veličaju ime našega grada. Zato velikim financijskim iznosima pomažemo rad sportskih klubova, ali i sportaše pojedinačno. Članovi ovog kickboxing kluba nalazili su se u prostoru koji je godinama bio prazan, pa smo im odlučili pomoći, tako da je Grad u posljednje dvije godine uložio oko 100 000 kn u uređenje prostora kako bi naši mladi imali odgovarajuće uvjete za trening – kazao je gradonačelnik Denis Ivanović, a čestitkama se pridružila i zamjenica gradonačelnika Jadranka Matok Bosančić.

- Zahvaljujem na čestitkama, cijelo ljeto sam naporno trenirao kako bi došao do ovog rezultata. Nakon nekoliko osvojenih državnih prvenstava, svjetskih kupova, europskog prvenstva prošle godine, sada sam postao i viceprvak svijeta, a nakon obrane diplomskog rada nastavljam dalje s treninzima i natjecanjima – kazao je Luka Žuljević kojemu je gradonačelnik uručio bon u iznosu od 5 000 kuna zbog ovog velikog rezultata.

Izvor: Kastela.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij