hren

I DALJE POTREBAN OPREZ
Kaštelanska zimska služba komunalne tvrtke Zeleno i modro, kao svoju prvu konkretnu intervenciju zabilježit će proljetnu noć između 6. i 7. travnja, kada su na području Kaštela čistili prometnice od snijega i sprječavali zaleđivanje kolnika.

Snijeg koji je u utorak poslijepodne počeo padati u središnjem dijelu Dalmacije, što se nastavilo i tijekom večeri, na određenim dijelovima lokalnih cesta stvorio je niz problema, a posebno loše stanje bilo je na cesti prema Malačkoj, gdje su snijeg i led onemogućili normalno prometovanje.

Loše stanje bilo je i na još nekim sporednim cestama pa su se djelatnici zimske službe angažirali kako bi ceste bile prohodne.

Tijekom višesatne, skoro pa cjelonoćne aktivnosti, sve ceste u Kaštelima su kontrolirane, gdje je bilo potrebno očišćene su, a kritična mjesta su posipana, kako kolnici, zbog niskih temperatura, jutros ne bi bili prekriveni ledom.

Iako je sada omogućeno normalno prometovanje, iz tvrtke Zeleno i modro, pozvali su vozače na dodatan oprez jer su kolnici na pojedinim mjestima i dalje mokri, u narednom periodu očekuju nas hladne noći i jutra, a na Putu Malačke mogući su i manji odroni.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij