zracna luka

Ususret ovogodišnjoj sezoni, koja bi prema određenim procjenama mogla donijeti broj letova i putnika na razini najboljih godina prije pandemije, u Zračnoj luci Split u Kaštelima krajem prošlog tjedna raspisali su natječaje za 149 radnih mjesta na određeno vrijeme. Rok za sve prijave je petak, 13. svibnja pa zainteresirani još uvijek imaju vremena podnijeti zamolbe  i potrebnu dokumentaciju.

Naječaji su objavljeni na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, a odnose se na sezonski rad od nekoliko mjeseci, koji je prilika mnogima da steknu dodatno iskustvo rada u jednoj velikoj tvrtki.

Najveći broj djelatnika, čak njih 90, u Zračnoj luci potražuju za radno mjesto zemaljske domaćice ili domaćina, a po 17 osoba potrebno je za sezonska radna mjesta prodavača u bescarinskoj prodavaonici te za radna mjesta sezonskog konobara.

Potražuju i osam osoba koji će obavljati poslove pomoćnog radnika u kuhinji te sedam osoba za poslove pomoćnog kuhara.
U sezoni se otvara potreba i za tri vatrogasca ili vatrogaskinje te za tri vozača vatrogasnih kola i autobusa.
Po dva radna mjesta otvorena su za inkasatora na parkiralištu, kao i za transportnog radnika u skladištu.

Uvjete svakog pojedinog natječaja, popis potrebne dokumentacije, način dostave prijave i slično, svi zainteresirani mogu pronaći na web stranici HZZ-a OVDJE. (potrebno je na stranici u tražilicu unijeti Zračna luka Split).

Kao što smo naveli,  prijave se mogu podnijeti  tijekom naredna dva dana, zaključno u petak, 13. svibnja.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno