policija1

U ponedjeljak, 10.01.2022 godine oko 17,20 sati u Kaštel Gomilici, na raskrižju kolnika Ceste dr. Franje Tuđmana, Ulice Marka Marulića i Ulice Torac dogodila se prometna nesreća, sudar dva osobna automobila u kojoj je putnica iz osobnog vozila Smart zadobila teže ozljede (prijelom prsne kosti).

Opširnije...

pozar lokvarogoznica

​I dalje je aktivan veliki požar koji je u ponedjeljak poslije 21 sat buknuo u ​Lokv​i​ Rogoznic​i na predjelu Ivašnjak​, ​a više od sto vatrogasaca​ s omiškog, makarskog, splitskog, kaštelanskog, solinskog, sinjskog i imotskog područja bori se s vatrom i orkanskim udarima vjetra.

Opširnije...

prometna jugovinil

Prije otprilike sat vremena na staroj kaštelanskoj cesti, na samom raskrižju kraj Lidla, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. Policija je obavila očevid nakon čega je uspostavljeno prometovanje tom dionicom.

Opširnije...

policija2

Jučer poslijepodne u Kaštel Starom na vrata stana u kojem se nalazila 76-godišnja žena došla su dva nepoznata muškaraca a kad im je otvorila vrata fizički su je napali tražeći novac. Napadnuta žena je pala na pod dok su nepoznati muškarci otuđili novčanik i potom pobjegli.

Opširnije...

petarda

Tešku ozljedu oka zadobio je dječak u eksploziji petarde koje je s prijateljima bacao prvog dana ove godine u Kaštel Novom, doznaje se u ponedjeljak policiji.

Opširnije...

tamarin mala

Kaštelanski vatrogasci večeras su imali intervenciju i na brcu u Kaštel Kambelovcu. Zapaljen je tamarin koji nije uspio u cijelosti izgorjeti jer su ga vatrogasci natopili vodom.

Opširnije...

policija lisice

Policijski službenici PP Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom i 52-godišnjakom  koji se sumnjiče da su  tijekom prosinca 2021. u Prgometu iz kruga poduzeća  iz radnog stroja otuđili  gorivo, te  razne metale, dok je 43-godišnjak sam, također tijekom prosinca  iz skladišnog prostora navedenog  poduzeća  otuđio alat.

Opširnije...

policija1

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je počinio kaznena djela prisile prema službenoj osobi, tjelesna ozljeda i nasilje u obitelji.

Opširnije...

policija1

Policijski  službenici PP Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom koji se sumnjiči da je  22.prosinca 2021. na ulici u Kaštel Gomilici fizički napao 37-godišnjaka kojemu je konstatirana teška tjelesna ozljeda.

Opširnije...

policija2

Sinoć je oko 21,30 sati  na ulici u Kaštel Gomilici došlo do fizičkog napada na 37-godišnjaka  od strane njemu poznate osobe. Nakon pružene liječničke pomoći konstatirana mu je  teška tjelesna ozljeda  (nosa), a kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih činjenica i pronalaska počinitelja je u tijeku, priopćili su iz policije.

provalnik

Tijekom noći 18. prosinca na području Kaštela iz kruga poduzeća za otkup metala je otuđeno gorivo iz radnog stroja te razni metalni materijal (željezo, bakar i slično). Poduzeću u vlasništvu je pričinjena veća materijalna šteta.

Opširnije...

policija logo

Policijski službenici Policijske postaje Kaštela proveli su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom koji se sumnjiči za krađe s poljoprivrednih zemljišta.

Opširnije...

policija1

Policija javlja kako je tijekom noći 13/14. prosinca u Kaštel Gomilici provaljeno u ljekarnu iz koje je otuđen novac i lijekovi. Policijski službenici su obavili očevid i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

kokain

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom provedenim zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Opširnije...

mala

Danas u 10.43 sati vatrogasci DVD Mladost iz Kaštel Sućurca primili su dojavu o požaru na garaži na području Brižina. Na teren je odmah izašlo 11 vatrogasaca sa četiri vozila te je požar lokaliziran u 11.14 sati, a potom je i ugašen, a intervencija je završila u 12 sati.

Opširnije...

kambelovac

Suđenje za likvidaciju u Kaštelima primaklo se kraju.
Na splitskom Županijskom sudu jučer su svoje obrane iznijeli optuženi za likvidaciju Marija Boljata zvanog Pajkić u Kaštelima. Od šestorice optuženih za teško ubojstvo, u zatvoru su četvorica dok su Toni Vitaljić i Tomislav Šoljić u bijegu. Upravo Šoljića terete da je pucao u Boljata dok je u nesvijesti ležao na podu te za Čabrajom dok je bježao. 

Opširnije...

potraga

Prepoznajete li osobe s fotografija molimo da o tome obavijestite najbližu policijsku postaju ili putem besplatnog telefona 192, zamolba je koja nam je pristigla iz PUSD.

Opširnije...

mala

Danas se, nešto prije 12.30 sati, na raskrižju Ulice sv. Ivana i Ceste dr. Franje Tuđmana u Kaštel Lukšiću dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila, Audi BiH registarskih pločica te Mercedes pločica iz Imotskog. Osim materijalne štete u ovoj nesreći nije bilo ozlijeđenih.

Opširnije...

policija lisice

Policijski službenici Prve policijske postaje Split, Druge policijske postaje Split i Policijske postaje Kaštela   dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je  na području Splita i Kaštela počinio ukupno 21 kazneno djelo teške krađe od čega sedam u pokušaju.

Opširnije...

policija lisice

Policijski službenici Policijske postaje Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje deset kaznenih djela krađe i jednog kaznenog djela teške krađe. Naime, istog se sumnjiči da je u vremenskom periodu od srpnja do studenog ove godine na području Kaštela, jedanaest puta izvršio krađu goriva iz radnih strojeva pri čemu je pričinio materijalnu štetu od oko 15 tisuća kuna.

Opširnije...

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada