skejo

NAJSRETNIJEM ČITATELJU JANJE NA POKLON
Mesnica Skejo, sinonim za ponudu kvalitetnog i svježeg domaćeg mesa, ovog četvrtka 25. studenog, u Kaštel Štafiliću, na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 813b, otvora novu mesnicu, čime će biti bliže svim građanima na samom zapadu Kaštela, ali i šire.

Obitelj Skejo, kao što je većini poznato, stoku čije se meso može naći u njihovim mesnicama nabavlja od uzgajivača na malim gospodarstvima Dalmatinske zagore, Like, Banije i Podravine, a posjeduju vlastitu klaonicu u Kaštelima, odakle svježe meso stiže kupcima.

Uz svježe meso, u mesnicama Skejo, a tako će biti i u novootvorenoj mesnici u Kaštel Štafiliću, nude i cijeli asortiman mesnih prerađevina.

Na sam dan otvaranja nove mesnice, u četvrtak, u mesnici Skejo za sve kupce pripremit će slasne zalogaje pa će se otvaranje obilježiti uz degustaciju domaćeg pršuta, sira, pečenog odojka i drugih delicija.

A otvaranje nove mesnica prilika je i za nagraditi jednog čitatelja Portala grada Kaštela, koji bude najsretniji i to cijelim janjetom. Naravno, iz domaćeg uzgoja.

A kako do ove nagrade? Potrebno je samo nekoliko minuta i da vas posluži sreća!

Na facebook stranici Portala grada Kaštela potrebno je lajkati objavu i facebook stranicu mesnice Skejo, komentirati i podijeliti objavu i to javno. Nagradna igra će trajati do petka ujutro (26.11.2021.) do 9 sati,a samo izvlačenje sretnih dobitnika će biti u petak u 16 sati.

Više informacija saznajte na facebook-u Portala grada Kaštela.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij