hren

Šarm mediteranskog načina života prožet kroz „Mrdujsku regatu“ i športski duh „Viške regate„ sljubit će se na „ Paiškoj regati“.  Jedri se od 14. do 16.svibnja na ruti Split-Stari Grad(Hvar)–Split, uz start u 10 sati, a subota 15.svibnja rezervirana je za regatu u zaljevu.

Prijavu možete obaviti isključivo online na slijedećem linku. 

Po mulima naših lučica osjeća se živost, pripremaju se jedrilice, pregledavaju se jedra, evidentno je veselje jedriličara što će nakon duge COVID zime ponovno isploviti, i to prema prelijepom Piazu (Starom Gradu na Hvaru). Gostoljubivost domaćina doživljena prošle godine, pravi je mamac za sudjelovanje, a i mještani Starog Grada na čelu s  gradonačelnikom Antoniom Škarpom raduju se otvaranju sezone u svibnju uz PAIŠKU REGATU. Direktor regate Damir Skelin ističe:  „Raduje broj od preko 30 prijava već u prvim danima najave regate. Svjesni smo neuobičajenih okolnosti u kojima živimo, pa će ovogodišnje izdanje Paiške regate biti će potpuno usklađeno s epidemiološkim mjerama, te tako otpadaju standardni sastanak kormilara, dodjela pokala i prateći zabavni programi. No, bit će prilike za sve nadoknaditi u godinama koje su pred nama. Spremni smo i na mogućnost da se broj prijava ograniči.”

Raiffeisen leasing je prepoznao potencijal ovog projekta i prihvatio pokroviteljstvo nad regatom koja se jedri prema Starom Gradu koji je iznimno privlačan jedriličarima, a zbog visoke popunjenosti priveza tijekom glavne sezone, ideja da u predsezoni jedriličari uživaju u svemu što otok Hvar nudi, objeručke je prihvaćena. Susretljivost te pomoć Županijske lučke Uprave i Lučke kapetanije Split, koji uvijek rado daju potporu JK Labud u organizaciji regata, i ovaj put se pokazala na visokoj razini.

 

KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij