hren

U jeku priprema za nadolazeću sezonu, OK Ribola Kaštela predstavio je novo pojačanje u redovima svoje momčadi. Riječ je o 31 godišnjem Luki Šormazu iz Brčkog, koji igra na poziciji dizača. Nakon zavidne međunarodne karijere, gdje je igrao u klubovima kao što su Chenois Geneve GB iz Švicarske, CSS Baia Mare iz Rumunjske, Mladost Brčko, Vojvodina i još nekolicini klubova iz regije, od sljedeće sezone branit će boje kaštelanskog kluba.

-Nakon sezone u kojoj smo napravili veliki zaokret i znatno ojačali temelje kluba, sada želimo korak više, a to je borba za trofeje. Iako smo prethodnu sezonu bili korak blizu trofeja, ipak smo kvalitativno zaostajali, tako da smo odlučili dovesti pojačanje na poziciju dizača, koja je možda i ključna u odbojkaškoj momčadi. Ostaje nam da sada dovedemo srednjeg blokera i blizu smo da završimo posao sljedeći tjedan tako da se možemo na miru odmoriti za nove pripreme kazao je trener Ivan Rančić.

Produljenjem ugovora primača servisa Ante Šukera na još jednu godinu s dovođenjem Šormaza, Kaštelani će u novoj sezoni imati miks iskustva i kvalitete, ali i mladosti koja je bogatija za sezonu igranja u Superligi.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij