nogomet02

Sva tri kaštelanska nogometna četvrtoligaša ovaj vikend gostuju, i to se radi o onom kolu u kojem je obračun Kaštelana i klubova iz Imotske krajine.

Svakako najzanimljiviji meč igra se u Runovićima, gdje posljednjeplasirani Mračaj dočekuje Vala. Prema rezultatima u posljednjih nekoliko kola dalo bi se zaključiti da se ekipa iz Runovića još nije predala, no isto tako, dalo bi se primijetiti i da se nisu bili susretali s timovima kojima trebaju bodovi. A Valu bi dobro došli. Iako realno nema nikakvih problema s opstankom, zbog osiguranja mirnoće dobro bi došao remi, a pobjeda još i bolje.

Jadran pak u Prološcu protiv Mladosti igra derbi za sedmo mjesto, naime Kaštelani su na toj poziciji s točno dva boda više od sutrašnjih domaćina. Nije da sedma pozicija nosi nešto posebno, ali svakako bi bilo dobro pobijediti neposrednog pratitelja na tablici.

Gomiličani pak idu i Vinjane istoimenom domaćinu, ta bi utakmica također mogla biti vatrena, obzirom da domaći bježe Mračaju samo četiri boda. Tako da bi se mogli bacati na glavu, kako se to poznatom sportskom floskulom kaže. Jasno, GOŠK je toliko jači da bi čak i u takvoj situaciji trebao biti apsolutni favorit.

Svi dvoboji igraju se u subotu u 17.30 sati.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno