hren

Za njim uzdišu žene diljem svijeta, filmovi u kojima glumi rasprodaju se u tren oka, a popularnost mu je s godinama vrtoglavo rasla. Brada Pitta od početka karijere prate nazivi kao što su holivudski ljepotan, vječni zavodnik i šarmer, a njemu je upravo to oduvijek smetalo te je želio da ga se najmanje pamti zbog izgleda.

Slavni Brad Pitt smatrao je da mu dobar izgled može pomoći, a jednako tako može i odmoći. Unatoč uspjehu i priznanjima, mnogi ga ne smatraju ozbiljnim glumcem, već samo zgodnim frajerom koji se jako dobro snašao pred svjetlima reflektora.

Brad Pitt nikada nije želio biti poznat samo zbog izgleda te je to pokušao izbjeći prihvaćajući različite uloge. Isječak videa 'E! True Hollywood Storyotkriva Pittovo razmišljanje i dvojbe nakon uloge u hit filmu 'Thelma & Louise'.

'Odjednom je postao netko tko se stalno nalazi na naslovnicama časopisa i svi su htjeli znati sve o njemu – s kim se druži i s kim izlazi', objašnjava Cooper Lawrence, psiholog i autor knjige 'Kult slavnih'. U to vrijeme Brad je bio u vezi s Juliette Lewis iako su tabloidi nagađali o njegovoj romansi s Geenom Davis, spekulirajući da se preselila s platna nakon završetka snimanja filma 'Thelma & Louise'. Ipak, Oscarom nagrađeni film usmjerio je Bradovu karijeru na drugu putanju, onu za koju se slavni glumac bojao da će mu je ograničiti i narušiti.

'Upravo je bio završio snimanje filma 'Rijeka sjećanja' i imao je osjećaj da će ga taj film uz 'Thelmu & Louisezauvijek definirati kao 'lijepog dečka'', u polušali u videu kaže Dominic Sena, redatelj filma 'Kalifornija'. 'Rekao je da traži drugi tip uloge i ja sam pomislio: 'Dečko, imam ulogu za tebe'', dodaje Sena.

Redatelj Sena ponudio mu je ulogu izmišljenog ubojice Earlyja Graycea u psihološko-kriminalističkom trileru 'Kalifornija', unatoč tome što je Pitt do tada bio poznat samo po ulogama karizmatičnih zavodnika i ljubitelja žena. 'Upoznao sam ga i svidjelo mi se to kako doživljava ulogu. Znao sam da je on dobar izbor', prisjeća se Sena.

Tadašnja Bradova djevojka Juliette Lewis također se pojavila u filmu iz 1993. godine – glumila je Grayceovu ljubav i žrtvu Adele Corners. 'Kako su tada bili u vezi, mislio sam da ta odluka može biti ili pun pogodak ili potpuna katastrofa. No moram vam priznati - bilo je odlično. Sva interakcija između njih dvoje bila je jako stvarna', kaže Sena.

Pitt se potpuno posvetio toj ulozi, što je impresioniralo Senu. 'Došao bi ujutro, ušao u prikolicu i izašao kao Early Grayce i to je bilo to', naglasio je.

Brad Pitt i Juliette Lewis prekinuli su nakon premijere 'Kalifornije', poslije tri godine zajedničkog života. Ipak, ostali su u prijateljskim odnosima.

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij