hren

Boje Dalmacije u finalu natjecanja braniti će tim učenika iz Srednje strukovne škole ''Blaž Jurjev Trogiranin'' iz Trogira sa svojom poslovnom idejom EUREKA.
Ideja godine jedino je srednjoškolsko natjecanje koje traži najbolju poslovnu ideju. Za prijavu je trebalo osmisliti poslovni plan za ideju koja na tržištu rada može postići uspjeh, a koja uključuje neku od suvremenih tehnologija.

Finalni rok za prijavu završio je još 18. travnja, a žiri je od tada razmatrao sve zaprimljene prijave. U velikoj konkurenciji od 80 radova nije bilo lako odlučiti tko prolazi u finale, no odluka je morala pasti te je odabrano 10 finalista. Boje Dalmacije u finalu natjecanja braniti će tim učenika iz Srednje strukovne škole ”Blaž Jurjev Trogiranin” iz Trogira sa svojom poslovnom idejom EUREKA. Radi se o učenicima završnog razreda programa hotelijersko-turistički tehničar – Antunu Raduniću, Ivani Brtan i Lari Buljac. Poslovnu ideju razvijali su pod mentorstvom nastavnice Sandre Škrobice. Mentorica ističe kako su zaista vrijedno i promišljeno razvijali svoju ideju od početne do završne faze. Cijela je škola ponosna na ovaj izniman uspjeh.

Pobjednici Ideje godine, biti će proglašeni u četvrtak, 29.travnja, no deset finalista prije toga ima još jedan veliki zadatak. Svoje poslovne ideje koje se natječu za nagradu od 10.000,00 kuna bruto moraju prezentirati stručnom žiriju. Svaki tim imat će točno 7 minuta da stručnom žiriju prezentira svoju ideju i uvjeri ih da je najbolja.

Predstavljanje timova moći ćete pratiti uživo na YouTube kanalu preko sljedećeg linka: https://youtu.be/Z3BnsksZj1o od 13h do 15:30h, a potom će u 16h žiri proglasiti pobjednike!

Zanima li vas kako razmišljaju mladi na kojima svijet ostaje i koje poslovne ideje žele razvijati, priključite se finalu i podržite naše vrijedne dalmatince.

Jedva čekamo vidjeti koja se poslovna ideja krije iza imena EUREKA!

Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij