hren

Posljednjih dana navijači Hajduka molili su nogometaša, Gospu Sinjsku i splitski klub da Marko Livaja produži ugovor s Hajdukom. Nogometaš u klubu ostaje do 2024. godine i trenutno je jedna od najvoljenijih osoba u gradu Splitu.

Njegova supruga Iris Rajčić je najvoljenija žena u gradu budući da hajdukovci smatraju da je Livajin ostanak u Hajduku dobrim dijelom njezina zasluga.

"Ovo je jako važan dan za klub, sretni smo što smo potpisali dugoročni ugovor s Markom Livajom. On je bio želja ne samo nas nego i cijelog navijačkog puka. Hvala Marku, njegovoj supruzi Iris i cijeloj njegovoj obitelji jer vjeruju u Hajduk i ovo što radimo", kazao je jučer sportski direktor Hajduka.

Iris Rajčić bez prestanka stižu poruke zahvale što Livaja ne odlazi iz Splita.

 

"Pozdrav Iris. Kad ti god bude tribalo ić u dućan slobodno se javi. Ma šta god ti bude tribalo. Od spremanja kreveta (žena je sobarica), do usisavanja, pa sve do popravaka mašina, bojlera i sličnih stvari. U bilo koje doba dana i noći... Čak možeš i između 14 i 17 sati bez ustručavanja... Lijep pozdrav i svako dobro... ŠAMPIONI", napisao je Iris jedan navijač jučer, a ona se šaljivom porukom pohvalila na Instagramu.

Iris Rajčić i Marko Livaja u vezi su sedam godina. Manekenka i 14 godina mlađi nogometaš imaju dvoje djece, Elizabet koja je napunila četiri godine i Lorenza koji je rođen u veljači ove godine.

Foto: Instagram
Izvor : Index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij