hren

Zanimljivo je bilo ovog ponedjeljka u gomiličkom Kaštilcu, koji su na trenutak okupirali sudionici Wonder projecta, protagonisti, snimatelji, tonci, a svojim glasovima i članovi klape Sv. Jeronim.

Glavni protagonisti Wonder projecta, američka obitelj Milton iz Hustona, diljem svijeta radi putopise sa svojom filmskom ekipom, a cilj im je pokazati svojoj djeci sva svjetska čuda, ali i iskusiti avanturu, vidjeti prirodne i povijesne vrijednosti, družiti se s ljudima u različitim sredinama, po potrebi i pružiti pomoć

Šesteročlana obitelj Milton donedavno je živjela običnim obiteljskim životom, a nakon što je bolest zadesila suprugu, shvatili su kako im nedostaje nešto više te su odlučili svojoj djeci „pokazati važan dio pravog života“.

Obitelj Milton trenutno se nalazi u Hrvatskoj i Splitu pa su kratko, na prijedlog poznanika, došli i do Kaštela i Kaštilca. A tu su u priču uključili i klapu Sv. Jeronim, želeći široj publici pokazati ljepotu klapske pisme.

Jeronimovci su im zapjevali ispred kule Kaštilac, koja je i sama bila kulisa za vrlo popularnu seriju Igre prijestolja. Klapa je izvela nekoliko tradicionalnih klapskih pjesama, a članovi obitelji Milton i sami su se okušali u pjevanju s klapom.

Sve je začinjeno i pjesmom Amazing grace, koju je otpjevala jedna od mlađih članica obitelji Milton, uz prateće glasove momaka iz Sv. Jeronima.

Ova američka obitelj nastavlja svoj boravak u Hrvatskoj, ovih dana u Splitu pohađaju školu jedrenja te obilaze dalmatinske otoke. Više informacija o ovom projektu, čiji će se dijelovi prikazivati na nekoj od američkih medijskih kuća, možete doznati na Wonder project

 

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij